AutoPower - dyqani online pjesë auto, kamioni dhe motorrë

Pjesë auto AutoPower - dyqani online - amortizatorë, dyshe, mbajtës motori, dysqe, goma frenash, filtra, nyje topi, skaj topi, goma, rripa dhe shumë të tjera.

Dyqani online AutoPower është një platformë moderne dhe inovative për pjesë makine, kamioni dhe motorrë. Aktiviteti ynë kryesor është importimi dhe shpërndarja e pjesëve për të gjitha markat e makinave. Në faqen tonë, mund të gjeni mbi 300 kategori pjesësh për makinën tuaj nga prodhues të njohur në nivel botëror. Kemi mbi 800,000 produkte që mund të dorëzohen brenda disa ditëve pune. Departamenti ynë tregtar përbëhet nga profesionistë të rinj të kualifikuar që kanë katalogë të licensuar për të zgjedhur pjesë sipas shasisë (numrit VIN). Kataloget tona për pjese makinash janë të organizuara lehtë dhe me një sekuenca shumë të thjeshtë dhe të shpejtë. Mund të gjeni shpejt dhe lehtë pjesën për makinën tuaj duke zgjedhur kategorinë, markën, modelin dhe motorin.

Disponueshmëria e AutoPower përditësohet çdo ditë, dhe çdo ditë mund të gjeni produkte të reja në çmime të volitshme. Çdo porosi trajtohet nga punonjësi ynë, i cili konfirmon disponueshmërinë e çdo produkti të porositur. Pas kontrollit, do të ju kontaktojnë për të specifikuar ditën kur malli do të dorëzohet në adresën e caktuar. Në rast se produkti i porositur nuk është në dispozicion, pasi që stoku ynë është dinamik dhe ndryshon çdo minutë, mund të ofrojmë dorëzim të shpejtë nga jashtë vendit brenda disa ditësh ose një alternativë nga një prodhues tjetër në një çmim të ngjashëm. Nëse nuk pajtoheni me kohën e gjatë të dorëzimit ose një produkt tjetër të ynë, keni të drejtën të anuloni porosinë tuaj. Çdo porosi dorëzohet nga kompania kurierë, në zyrën e tyre ose në një adresë të caktuar, duke shoqëruar një përshkrim të mallrave të blera. Çdo produkt i ynë mund të kthehet ose ndërruar brenda një periudhe 14-ditore. Pjesa nuk duhet të jetë instaluar dhe duhet të ketë ruajtur pamjen e saj tregtare. Në rast se nuk respektohen kushtet, paketimi mungon ose ka instalim, AutoPower rezervon të drejtën për të mos pranuar mallin e kthyer.

Si të zgjidhni prodhuesin e duhur të pjesës për makinën tuaj?

Sigurisht, pasi të keni zgjedhur makinën tuaj dhe të keni hyrë në kategorinë e pjesës që kërkoni, ju pyesni se cilin prodhues të zgjidhni. Tani do të japim një përshkrim të shkurtër se si të zgjidhni produktin e duhur për makinën tuaj.

Sot, shumë njerëz thonë se çmimi nuk përcakton cilësinë, por kjo nuk është e vërtetë!

Misioni ynë është të ju ofrojë një platformë moderne për blerje të lehtë dhe të shpejtë online për pjese makinash, duke ju lejuar të zgjidhni pjesët e duhura për makinën tuaj. Nëse nuk jeni të sigurtë dhe nuk mund të vendosni cilat janë pjesët e sakta dhe të duhura për makinën tuaj, gjithmonë mund të na kontaktoni telefonikisht ose përmes bisedës online gjatë orarit të punës.

Pjesë auto AutoPower
Pjesë auto AutoPower

AutoPower PRODHUESIT KRYESOR

Faqe interneti aktive të AutoPower në vendet e ndryshme.

Vendet nën zhvillim të dyqanit AutoPower